Bingo doen met jouw bedrijf?!

Online/digitaal bedrijfsuitje

De WoonkamerBingoShow is een knotsgekke en ultragezellige online bingoshow. Meedoen gaat via een livestream, zo vanuit je woonkamer dus! 

Ben jij met jouw bedrijf, personeelsvereniging of afdeling wel even toe aan iets leuks!? Of ben je lid van een sportvereniging en zoek je een leuke manier om je leden betrokken te houden én tegelijk nog iets op te halen voor de kantine? Dan zijn wij er ook voor jou!

Omdat wij zelf als evenementenbureau behoorlijk getroffen zijn door de Coronamaatregelen, maken we momenteel voor een prikkie een leuke uitzending-op-maat voor je! Denk aan een online VrijMiBo, een digitaal bedrijfsuitje of een hart-onder-de-riem voor alle medewerkers die juist nu zo hun best doen! 

Hoe werkt dit?

Het organiseren van de bingo bestaat uit 3 delen: 
– De bingo uitzending natuurlijk
– De deelnemers
– De prijzen 

Wij maken de uitzending, maar in overleg bekijken we of jullie zelf de prijzen regelen of dat wij dit doen. Wanneer wij de prijzen regelen, kopen we deze in bij ondernemers die getroffen zijn door de Coronamaatregelen. Goed besteed dus! 

Wij sturen jullie de bingokaarten op en deze kun je dan verdelen onder de deelnemers. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor je doen. Aan de hand van het luckynumber wat op de bingokaart staat, kunnen we controleren of de deelnemer inderdaad een bingo heeft en kunnen wij later aan jullie doorgeven wie welke prijs heeft gewonnen. 

Wij maken een pagina welke speciaal voor jullie bingo is gemaakt, waarop de livestream te volgen is en waarop alle spelregels staan. Heeft een deelnemers Bingo? Dan belt diegene live in de uitzending in, en geeft zijn of haar bingo door! 

Wat kost dit? 

Dit hangt af van wat jullie zelf regelen en wat wij voor jullie doen. Maar een op maat gemaakte Livestream Bingo is al mogelijk vanaf €500,- excl. btw. De bingoshow duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. Er kunnen 7 tot 11 prijzen worden weggegeven. Om het een beetje leuk te houden kunnen er maximaal 500 bingokaarten meespelen. 

Oke, klinkt top, willen we doen! En nu?

Bel ons op 085-0730170, stuur ons een mail op bingo@woonkamerbingoshow.nl of vul ons contactformulier in. En dan zitten jij en je collega’s binnenkort te bingo’en! Wie had dat gedacht ;-).