Een bingo met jouw sportvereniging?

Kantine dicht? Organiseer een online bingo!
Willen jullie ondertussen ook weer wat leuks doen met clubgenoten? En kan de kas wel een opkikker gebruiken nu de kantine voorlopig gesloten is? Dan is er voor jullie de WoonkamerBingoShow! Een leuke livestream bingoshow-op-maat, helemaal in stijl van jullie club. Lekker met de leden een avondje plezier maken terwijl het de clubkas nog wat oplevert ook! Eindelijk eens iets met alleen maar winnaars 🙂.

Hoe werkt het?
Bingo suf? No way! De WoonkamerBingoShow is een knotsgekke en ultragezellige livestream Bingoshow waarbij iedereen een gezellige avond met elkaar beleefd. Nadat leden een kaartje hebben gekocht in jullie persoonlijke ticketshop krijgen zij een mailtje met de bingokaarten en de link naar de livestream.

Tijdens de livestream maakt onze enthousiaste presentator er een hilarisch feest van. De studio kleden we volledig aan met jullie attributen. Heeft er iemand bingo? Dan belt diegene onze grote rode BingoHotLine en is hij of zij live in de uitzending te horen. Wij controleren dan de bingo via onze bingo-checker… valse bingo = liedje zingen! 😉

Natuurlijk vragen we tijdens de bingo ook om leuke selfies en geven we een prijs voor de leukste selfie-in-club-tenue. Ook draaien we nog een keer aan het bingo-rad en geven we op vele andere manieren leuke prijzen weg.

De prijzen
De prijzen kunnen jullie zelf regelen, bijvoorbeeld met sponsoren. Per prijs kunnen wij ruime aandacht geven aan de sponsor, leuke weetjes over de sponsor vertellen en natuurlijk staat het logo duidelijk in beeld. Zo krijg de sponsor er ook nog een goede portie aandacht voor terug.

Na de uitzending ontvangen jullie een overzicht van de prijswinnaars en worden de opbrengsten van de kaartverkoop naar jullie over gemaakt.

Wat kost dit?
Een bingo voor jullie club bieden wij aan voor de volgende tarieven:

Bij verkoop van 1 tot 350 kaarten: €650,-
Bij verkoop van 351 tot 500 kaarten: €900,-
(Prijzen zijn inclusief btw)

De clubkas kan hier dus een leuk bedrag aan verdienen. Stel jullie verkopen 325 kaarten (niet ongewoon!) á €6,- dan zijn de inkomsten op ticketsales €1950,-. Onze kosten zijn in dat geval €650,00. Laten we zeggen dat de prijzen deels gesponsord worden maar daarnaast nog eens €175,- kosten. Dan blijft er dus €1125,- over voor de kantine kas!

Bekijk de walk-through door onze bingo show:

Bekijk wat live voorbeelden van een bingo-op-maat:

Enkele foto's van de bingo op maat:

Wie organiseert dit?
Wij zijn Entertainment Engineers en Rik Mentink events. Beiden bedrijven die door de Coronamaatregelen meer dan 90% van hun omzet in rook zagen opgaan. Maar stilzitten is niets voor ons en dus zijn we de WoonkamerBingoShow begonnen.

In onze openbaar toegankelijke edities kopen we de prijzen in bij lokale ondernemers die ook getroffen zijn door de coronamaatregelen. Maar terwijl nu veel ondernemingen langzaam weer mogen opstarten moet de sportkantine dicht blijven! En dus besloten wij op deze manier iets leuks voor sportclubs te kunnen doen. En natuurlijk kunnen we zo zelf ook lekker aan het werk blijven!

Neem contact met ons op voor jullie eigen bingo!
Sinds we op 10 april begonnen hebben we al tientallen mooie bingo’s mogen verzorgen voor diverse bedrijven en sportverenigingen. En daar voegen we jullie club dus graag aan toe! Wil je eens bellen over de mogelijkheden? Bel ons dan gerust. Dat kan op 085-0730170 of op 06-24520553.

Hopelijk tot snel!