Sponsorkind Gambia

Ticketshop Sponsorkind Gambia editie (12 juni 2020 - livestream vanaf 19.00 uur)

(Scroll naa

Normaal gesproken steunen we met de bingoshow lokale ondernemers die getroffen zijn door de Coronamaatregelen. Maar hier in Nederland zijn we niet de enige die het zwaar hebben. 

In Gambia eten mensen ’s avonds van het geld wat ze overdag verdienen. Nu ook Gambia in een lockdown zit en iedereen bovendien afstand moet houden, is overdag geld verdienen voor veel mensen niet meer mogelijk, en daarmee wordt ook eten kopen een grote opgave. 

Kortom, ook daar is steun op dit moment hard nodig! En wat is er nou mooier dan een avond gezellig meespelen met een online bingoshow, terwijl je ondertussen de mensen in Gambia steunt? De opbrengst van deze bingo gaat namelijk naar Stichting Sponsorkind Gambia. Zij zorgen er dan weer voor dat dit geld goed terecht komt! 

We doen 2 rondes. Wanneer je 1 bingo kaart koopt, staan daar dus 2 tabellen met getallen op. Zodra je een bestelling hebt gedaan en hebt afgerekend krijg je van ons een bevestiging van je inschrijving per email. De mail met de bingokaart(en) en de link waar de livestream te zien zal zijn sturen we je later toe.

Wat wil je bestellen?
Bedrag € -