Knotsgek bedrijfsuitje: een kerstbingo op maat!

Boek snel onze kerstbingo!

De WoonkamerBingoShow is het leukste bedrijfsuitje voor jou en je collega’s met kerst. Een ultragezellige en knotsgekke BingoShow die je via een livestream kunt volgen. Gewoon, thuis in de woonkamer dus! En de BingoShow wordt geheel op maat verzorgd in de stijl van jouw bedrijf, organisatie of vereniging. Zo wordt het een persoonlijk, enthousiast en meeslepend bedrijfsuitje, op gepaste afstand!

Deze aanbieding is geldig tot:

 • 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Minuten
 • 00Seconden
 • 00Dagen
 • 00Uren
 • 00Minuten
 • 00Seconden

Hoe ziet een Kerstbingo op maat er uit?

Hoe werkt dit?

 1. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 
 2. Wij duiken onze agenda in en kijken naar onze beschikbaarheid.
 3. We sturen een offerte en deze sluit goed aan op je wensen. Je hebt al veel zin in de Bingo! 
 4. Je krijgt een mail met de bingo kaarten en een link naar de livestream. Ga lekker zitten, pak een borrel en een bak met popcorn (chips ook toegestaan). 
 5. Heb je tijdens de livestream een BINGO? Dan bel je in bij de livestream. Wie als eerste belt, pakt de prijs van die ronde! Het telefoonnummer staat op de bingokaart!
 6. Na de BingoShow krijg je de prijs thuisgestuurd! 

Wat kost dit?

Dit hangt af van wat jullie zelf regelen en wat wij voor jullie doen. Een kerstbingo is al mogelijk vanaf €800,- excl. btw. Daarnaast bieden we de volgende opties aan:

 • Opnemen van de bingo in onze eigen studio
 • Wij kopen de prijzen in: €125,- excl. BTW + prijzenbudget
 • Wij versturen de bingokaarten direct naar de deelnemers (i.p.v. naar de organisatie): €100,- excl. BTW

Vraag voor een volledig kostenplaatje op maat een vrijblijvende offerte aan

Wat zeggen anderen?

Ivo

Gemeente Oirschot

Namens het hele bestuur van de personeelsvereniging, bedankt voor de leuke bingo afgelopen vrijdag!
We hebben veel positieve reacties gehad, jullie show zat leuk in elkaar!

Judit

Philadelphia

Online bingo spelen met de WoonkamerBingoShow is één groot feest! Voor de kijkers en voor ons als organisatie. De afgelopen maanden hebben we 10 keer bingo gespeeld met in totaal zo'n 5.000 deelnemers. Vol enthousiasme, flexibiliteit en betrokkenheid stond het team van de WoonkamerBingoShow elke keer voor ons klaar. Niets dan lof. Laat de ballen maar vallen!

Mariët

Gemeente Rotterdam

Bedankt voor de organisatie en jullie enthousiasme! De bingo was erg leuk, precies het goede tempo, en ik heb ook erg gelachen om de chat.

We krijgen alleen maar leuke berichten binnen, iedereen is erg enthousiast. En ik ook, zéker toen ik dat Rotterdamse Kraanwater binnensleepte! (bedankt nog voor het compliment, mr. de presentator!)

Mart

Albert Heijn

Dankjewel weer voor de organisatie van de Bingoshow afgelopen dinsdag, volgens mij hebben veel collega’s weer met veel plezier mee gedaan.

Deze organisaties gingen je voor:

Tip de evenementencommissie!

Enthousiast geworden? Dat snappen we. Stuur de WoonkamerBingoShow Kersteditie direct door naar de evenementencommissie die verantwoordelijk is voor het jaarlijkse bedrijfsuitje!

    

Mis de kerstbingo niet! Vraag direct een offerte aan