Veelgestelde vragen (FAQ)

WoonkamerBingoShow is een concept van Rik Mentink Events in samenwerking met Entertainment Engineers. Beiden zelf ook ondernemers welke helaas al hun omzet kwijt zijn aan het Corona virus. Maar stilzitten… dat is natuurlijk maar niets! En dus is er de WoonkamerBingoShow! 

De prijzen die in de bingo weggegeven worden kopen wij bij ondernemers die getroffen zijn door de maatregelen rondom het Coronavirus. 

De prijzen in de bingo kopen we bij ondernemers die getroffen zijn door de maatregelen rondom het Coronavirus. De WoonkamerBingoShow is een concept van Rik Mentink en Koen van der Weijden (Entertainment Engineers), beiden ook ondernemers welke door het Coronavirus bijna al hun omzet zien verdwijnen. Wat er onder de streep overblijft gebruiken zij om de crisis zo goed mogelijk door te komen. Dit is natuurlijk slechts een druppel op de gloeiende plaat, maar alle beetjes helpen.

De website is gebouwd door Entertainment Engineers, de livestream is opgezet door Livestream-service.nl, ook een concept van Entertainment Engineers. De presentator is Rik Mentink zelf.

Dus eigenlijk: Ja, 99% van het geld gaat naar ondernemers die getroffen zijn door de Coronacrisis. 

Als je een prijs hebt gewonnen dan zorgen wij dat deze bij jou terecht komt. We vragen dan om je adresgegevens zodat we de prijs naar je op kunnen sturen. Of we sturen je de prijs per e-mail (in het geval dat het bijvoorbeeld een waardebon betreft). 

Dit doen we omdat we met name lokale ondernemers betrekken. Anders zul je nét zien dat je een kadobon wint voor een knipbeurt bij een kapper in Zwolle, terwijl je zelf in Rotterdam woont… Om die reden hebben we gekozen om het per regio aan te pakken. Dat neemt overigens niet weg dat je niet gewoon mee kunt doen met elke editie, maar hou er dan rekening mee dat de prijzen die we weggeven wellicht iets onpraktischer voor je zijn.